Hogyan lehet fogyni gyorsabban, de biztonságosan

Hogyan lehet fogyni gyorsabban, de biztonságosan

Fogyás végül jön vissza, hogy a koncepció a kalória, kalória ki: kevesebbet eszik, mint éget, majd lefogy. És bár lehetséges, hogy a víz súlya gyorsan csökken az alacsony szénhidráttartalmú diéta, én biztosan nem támogatja azt. Maga az étrend becsaphatja Önt abban, hogy azt gondolja, hogy ez az étkezési stílus működik — ha valóban, akkor visszaszerezheti azt, amit elvesztett, amint újra szénhidrátot eszik. Ez hihetetlenül eloszlató lehet, ha olyan eredményeket szeretne, amelyek több mint egy hétig tartanak.

A táplálkozási tanácsadásban szerzett tapasztalataim alapján a legtöbben hajlamosak snack-re olyan élelmiszereken, amelyek nem tápanyag-sűrűek, de magas kalóriát tartalmaznak. Fő bűnösök gyakran jönnek formájában finomított szemek, mint a gabonafélék, chips, keksz, és a cookie-kat, hanem kalória-csomagolt italok, mint a lé, szóda.

Készítsen jobb reggelit

Készítsen jobb reggelitMinden étkezés fontos, de a reggeli segít abban, hogy a napot a helyes úton kezdje. A legjobb, leghangosabb Reggeli az is, hogy töltse fel, tartsa meg elégedett, és elhárít sóvárgás később a nap folyamán.

Célja, hogy enni bárhol között 400-500 kalóriát a reggeli étkezés, és győződjön meg róla, te is egy forrás sovány fehérje plusz kitöltése zsír (pl. tojás, cukrozatlan görög joghurt, dió, vagy dió butters) és rost (zöldségek, gyümölcs, vagy 100% teljes kiőrlésű gabonák). Kezdve a nap egy vércukorszint-stabilizáló keveréke tápanyagok segít karcsúsítását.

Ha keres, hogy gyorsítsák fel a fogyás, legyen tudatában az élelmiszerek eszel, hogy nem választja magának. Gondolkodj: élelmiszer-tolók a munkahelyen vagy a gyerekek maradékai. Észrevenni, ahol az extra kalóriát ténylegesen származik egy újabb lépés, hogy jobb döntéseket, rövid, hosszú távon.

Hagyja ki a cukros italokat

Csak nem érezzük teljesen a folyékony kalóriákat ugyanúgy, mint a valódi ételeket. Inni egy gyümölcslé vagy karamell kávé ital csak nem olyan kielégítő, mint eszik egy tál Vega-és fehérje-csomagolt keverjük megsütjük. Így figyelemmel kíséri a bevitt gyümölcslé, szóda, édesített kávé, tea, alkoholos italok.

Ha a nap folyamán minden egyes italt elfogyasztasz, legalább 800 extra kalóriát veszel be éjszaka — és még mindig éhes leszel. (Mellesleg, az alkohol elnyomhatja a zsír anyagcseréjét, így nehezebb az Ön számára, hogy ezeket a kalóriákat elégesse.)

Ellenállni a késztetésnek, hogy kihagyja az étkezést

Ellenállni a késztetésnek, hogy kihagyja az étkezéstAz étkezések kihagyása nem fogja gyorsabban fogyni. Ha egy mozgalmas nap teszi a vacsorát lehetetlen, rejts el egy darab gyümölcsöt csomag dió vaj a kocsiban, vagy a táskájában tartani snackek a fiókban — bármit, ami megakadályozza, hogy éhes!

Megy hosszú ideig, anélkül, hogy az élelmiszer nem kettős vám kárt az egészséges táplálkozás erőfeszítések mind lassítja az anyagcserét, és alapozás egy mértéktelen később a nap folyamán.

(Gondoljunk csak bele: kihagytad a reggelit és az ebédet, így készen állsz arra, hogy egy egész pulykát levegyél vacsorára!) Legyen az a küldetése, hogy naponta három ételt és két harapnivalót fogyasszon, és ne várjon három-négy óránál tovább étkezés nélkül. Állítsa be a” snack riasztás ” a telefonon, ha szükséges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*